vegis.ro%20

Ceaiuri pentru tulburari hormonale -tiroida

Ceaiuri-pentru-tulburari-hormonale-tiroida

1a1 pret plafar

Tiroida este o glanda mica in forma de fluture situata in partea anterioara a gatului. Fiind in legatura stransa cu functionarea multor organe, dereglarile tiroidei duc si la dereglari in buna functionare a organelor respective. Cele mai frecvente dereglări tiroidiene sunt hipotiroidismul şi hipertiroidismul. Femeile au o probabilitate de şase ori mai mare de a fi diagnosticate cu tulburări tiroidiene, riscul de apariţie a acestora (mai ales a hipotiroidismului) crescând o dată cu vârsta.

Cum putem trata pe cale naturala aceste tulburari ale tiroidei?

Ceaiurile sunt una dintre solutiile cele mai bune. Plante precum: Drăgaică (Galium verum), Nalbă (Malva negcta), Salvie (Salvia officinalis), Urzică (Urtica dioica), Coada calului (Equisetum arvense), Pin (Pinus sylvestris), Cimbrișor (Thymus serpyllum), Traista ciobanului (Capsella bursa pastoris), Gălbenele (Calendula officinalis), Lumânărica (Verbascum,  phlomoides) Mușețel (Matricaria chamomilla) sunt foarte bune in tratarea pe cale naturala a tiroidei.

Intr-o cana de apa clocotita se aduga o lingurita din aceste plante si se lasa la infuzat un sfert de ora. Se strecoara acest ceai si se face gargara cu el dimineata si seara.

Pentru un efect mai puternic puteti pune in cana cu ceai si o lingura de tinctura de Dragaica. Stimulează funcția glandei tiroide, favorizează metabolismul diminuând astfel nodulii tiroidieni.

Acest ceai nu are contraindicatii si se poate folosi cu incredere de catre toate persoanele afectate de tulburari ale glandei tiroide.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Partener: JojoFashion

Cele mai citite:

Reclama: