vegis.ro%20

Crema de ras naturala facuta in casa

Crema de ras naturala facuta in casaCrema de ras este folosita atat de barbati cat si de femei, dar toate produsele din comert contin chimicale care ne pot afecta sau irita pielea sau pot contine diferiti alergeni.
Vin in ajutorul celor interesati cu o reteta natura care va permite sa va faceti o crema de ras bio la voi acasa, mult mai buna si mult mai ieftina.
Principalele ingrediente pentru aceasta crema sunt untul de shea, uleiul de nuca de cocos si uleiul de masline. Aceste 3 ingrediente hidrateaza, calmeaza usturimea si previne uscarea prea rapida a pielii.


Iata cum puteti sa va faceti acasa propria crema de ras 100% naturala:


Aveti nevoie de:

  • 1/3 de cana de unt de shea
  • 1/3 de cana de ulei de nuca de cocos extra virgin
  • 1/4 de cana de ulei de masline extra-virgin
  • 5 picaturi de ulei esential de lavanda
  • 10 picaturi de ulei esential de menta

Puneti intr-un castron untul de shea si uleiul de nuca de cocos si bagati-le la cuptorul cu microunde timp de 1 minut pana ce se topesc cele doua ingrediente.

Scoateti castronul din cuptorul cu microunde si adaugati uleiul de masline si picaturile de ulei esential de lavanda si de menta.

Amestecati toata compozitia cu o lingura de lemn, bagati castronul in frigider timp de 2 ore, dupa care lasati-l la temperatura camerei timp de 10 -15 minute.


Amestecati din nou toata compozitia cu un mixer timp de 3-4 minute pana cand devine pufoasa.


In acest moment crema de ras este gata. Crema trebuie sa fie depozitata in locuri intunecate si racoroase si in recipiente in care sa nu patrunda aerul. Crema poate rezista in aceste conditii timp de cca 2 luni.

Va puteti procura toate aceste produse BIO de la Vegis.

 

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: