vegis.ro%20

Simptomele cancerului cerebral

simptomele cancerului cerebral

Nu toate tumorile cerebrale determina simptome, iar unele (cum ar fi tumori ale glandei pituitare) nu se pot determina decat  dupa moarte la autopsie. Simptomele de cancer la creier sunt numeroase și nu sunt specifice pentru tumorile cerebrale, ceea ce înseamnă că pot fi cauzate de multe alte boli, de asemenea.

Singura cale de a ști sigur ce este cauza simptome este sa facetitestele de specialitate. Simptomele pot fi cauzate de:

O tumoare apăsând pe anumite parti ale creierului nelasandu-le să funcționeze în mod normal.
Edem la nivelul creierului cauzate de tumori sau inflamație înconjurătoare.
Simptomele de cancer cerebral primare și metastatice sunt similare.


    Următoarele simptome sunt cele mai frecvente:

Durere de cap
Slăbiciune
Neîndemânare
Dificultăți de mers pe jos
Convulsii
   Alte simptome :
Alterarea statusului mental - schimbări în concentrare, de memorie, atenție, sau vigilență
Greață, vărsături
Anomalii in viziune
Dificultati de vorbire
Schimbări graduale în capacitatea intelectuala sau emotionala


          La multe persoane, debutul acestor simptome este foarte treptat și poate fi pierdut atât de persoana cu tumoare pe creier și a familiei. Ocazional, cu toate acestea, aceste simptome apar mai rapid. În unele cazuri se lasa cu accident vascular cerebral .
    Cu toate că durerile de cap sunt considerate a fi un simptom frecvent de cancer cerebral , ele nu pot să apară până târziu în evoluția bolii.Daca aveti oricare din simptomele de mai sus ar trebui sa consulatati un medic  de specialitate.

Tumorile benigne
     O tumoare este o crestere anormala a celulelor, fara nici un scop. O tumoare benigna nu este o tumoare malignă, cum  este cancerul . Aceasta nu invadeaza tesuturile din apropiere si nu se intinde în alte părți ale corpului . Desi nu sunt periculoase ca cele maligne , tumorile benigne pot fi grave în cazul în care apasa pe anumite organe vitale, cum ar fi vase de sange sau nervi. Prin urmare, uneori, este  nevoie de tratament și alte ori nu.
Cauzele tumorilor benigne
      Care sunt cauzele formarii tumorilor benigne?  Adesea, cauza este necunoscută,dar creșterea unei tumori benigne poat fi legata de:

Toxine din mediu, cum ar fi expunerea la radiații
Genetică
Dietă
Stres
Traumatisme locale sau rănire
Inflamație sau infecție
      Tratamentul tumorilor benigne
      In multe cazuri, tumorile benigne nu au nevoie de tratament. Medicii pot folosi pur și simplu "expectativa vigilenta", pentru a se asigura că nu cauzează probleme. Dar tratamentul poate fi necesar în cazul în care simptomele sunt o problemă. Chirurgia este un tip comun de tratament pentru tumori benigne. Scopul este de a elimina tumora, fara a deteriora tesuturile inconjuratoare. Alte tipuri de tratament poate include medicamente sau radiații .
  Cele mai bune tratamente naturiste in aceste situatii sunt Ciuperca Reishi si Sucul Noni.

 

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: