vegis.ro%20

Dependenta de Etnobotanice si alte Droguri. Tratamente.

tratamente anti droguri dependenta

Etnobotanicele sunt un amestec format  din  prafuri si  plante uscate stropite cu tot felul de substante chimice si toxice. In componenta lor se gasesc adeseori urme de amfetamina, methamfetamina, mefedrona, cocaina, heroina, canabinoizi sintetici . Proportia acestor substante difera de la o oferta la alta de la un pachetel la altul, de aceea unii consumatori risca sa consume in nestire ajungand la supradoza.

De obicei  etnobotanicele se prizeaza sau se fumeaza in pipe sau sub forma de tigara. Consumul acestor etnobotanice creeaza de cele mai multe ori dependenta fizica si psihica inca de la primul consum, mai ales in cazul substantelor care contin methamfetamine.


    Efecte cronice produse de aceste etnobotanice: dependenta, scaderea in greutate, caderea dintilor, insomnii, probleme cu termo-reglarea organismului, anxietate,depresi,paranoia, pe termen lung pot crea si impotenta.
In cazuri de supradoza se ajunge la atac cerebral, halucinatii, blocaje renale si multe altele cu efecte devastatoare pe termen lung...
       Tratamentul este foarte dificil si necesita implicarea totala a tuturor membrilor familiei.
        Dezintoxicarea este recomandata de toti doctorii, dar nu aceasta nu va reduce nevoia compulsiva de a consuma in continuare droguri.Cei care sufera de o dependenta acuta au nevoie de consiliere psihologica de specialitate,terapii de grup si psihoterapie individuala.Cu acestea se pot ajunge la rezultate cu o rata a succesului de peste 80% in comparatie cu rata de succes a metadonei care este de doar 2%.
       

        Pot fi urmate urmatoarele tratamente naturiste: infuzie de pedicuta pentru stimularea ficatului si eliminarea toxinelor; infuzie de pufulita cu flori mici pentru ficat,anti-tumorale si anti inflamatoriu; pelin alb pentru tonificarea sistemului nervos si stimularea apetitului; infuzie de sunatoare pentru detoxifiere,regenerare celulara hepatica si nu numai; infuzie de rostopasca pentru curatarea sangelui de toxine,cresterea metabolismului, refacerea globulelor rosii; radacina de obligeana cu efect imediat in calmarea sistemului nervos(bun fi pentru fumatori).

  

      Se recomanda administrarea timp de 1-3 ani de suplimente de vitamine si minerale administrate dimineata si seara, L-glutamina un aminoacid numit si carburantul creierului si pansament gastric,Tirosina un alt aminoacid care diminueaza efectul de oboseala, depresia si irascibilitate,Noni este un foarte bun tratament impreuna cu spirulina(avand efecte imediate asupra sistemului imunitar si nu numai).
       Trebuie evitat consumul de alcool ,cofeina si scaderea zaharului in sange.Formarea unui cerc nou de prieteni este binevenit impreuna cu efectuarea exercitiilor fizice,respiratia profunda ducand la o oxigenare celulara mult mai buna.

         Spuneti NU Etnobotanicelor sau altor droguri!

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: