vegis.ro%20

Remedii naturale impotriva palpitatiilor inimii

tratamente-naturiste-palpitatiiInima bate de aproximativ 36 de milioane de ori pe an.este important de asemenea si ritmul in care inima bate.
De îndată ce observați o bataie neregulata al inimii stati jos. Respirati încet și profund, lăsând burta sa se dilate cu fiecare inhalare. Dacă va concentrati pe o respirație lentă, de echilibru, bataile inimii, probabil, vor  reveni la ritmul lor normal imediat.
Dacă palpitatiile continuă, aplicati manevra Valsalva: prindeti-va nasul, închideți gura, apoi încercați să expirați.

Din moment ce ele sunt inchise nu puteti da aerul afara. Pe moment va avea loc o crestere a tensiunii arteriale , care ar trebui să ajute sa "reseteze" inima dumneavoastra. Tehnica Valsalva este numita dupa anatomistul italian Antonio Maria Valsalva.


Tuse cu forța. Ca si in manevra Valsalva, tusea crește presiunea în interiorul pieptului. Uneori, asta e tot ce ai nevoie pentru a restabili ritmul obisnuit al inimii.


Luați câteva înghițituri de apă rece. Nimeni nu stie exact de ce acest lucru vă ajută, dar unii oameni obțin rezultate instantanee. Una dintre teorii este că apa inghitita provoaca esofagul sa apese pe inima  și astfel restabilește ritmul.


Alternativ,stropiti-va cu apa rece pe fata.. Șocul ar putea fi suficient pentru a reveni la batai normale ale inimii.


Mancati mult pește, somon și macrou , în special, pesti care contin niveluri ridicate de acizi grasi omega-3 .


Evitați să mâncați prea mult odata. Forțând corpul sa digere o cantitate foarte mare de produse alimentare se  deviază sangele de la inimă la tractul digestiv ,care poate duce la palpitatii.


Renuntati la cofeina. La unele persoane, consumul de cafea cu cafeina, ceai sau bauturi racoritoare declanseaza palpitații.


Dacă vă confruntați cu palpitatii, există o bună șansă ca stresul sa fie de vina. De fapt, palpitațiile pot fi modul organismului de a vă alerta că nivelul dumneavoastra de stres a depășit nivelul de siguranță. Meditația ajută să restabiliti nivelul de stres înapoi în jos.


Răsfățați-vă cu aromoterapie. Presarati cateva picaturi de ulei de lavanda de relaxare pe o batistă , și inhalati aroma placuta. Sau încercați să frecati  două picături de ulei de portocale amare pe piept.


Dormiti cel puțin șapte ore de somn in fiecare noapte. Oboseala poate produce palpitatii.


Faceti cel puțin 30 de minute de exercitii aerobice de trei sau patru ori pe săptămână. Mersul pe jos, alergatul și tenisul sunt alegeri excelente.
Incalziti-va timp de 10 minute înainte de fiecare antrenament și timp de 10 minute după aceea.


Multe persoane cu ritm cardiac neregulat au lipsa de magneziu. Deci ati putea să luați 400 miligrame de magneziu de două ori pe zi.


Luați coenzima Q10. Această substanță naturală ajuta la mentinerea ritmului cardiac regulat, mai ales dacă aveți o boală de inimă. Luați 150 mg o dată pe zi cu alimentele.


Dacă nu sunteți consumator  de peste , luati 2-3 grame pe zi de ulei de peste presat la rece care este bogat  în acizi grași omega-3.


Taurina -aminoacid ajută la reprimarea impulsurilor electrice neregulate ale  inimii.


Multe medicamente pot da palpitatii asa ca citi prospectul inainte de a lua medicamente. Daca scrie ceva de genul: "Nu folosiți acest produs dacă aveți o boală de inimă sau hipertensiune arteriala."  Acordați o atenție deosebita la medicamentele care contin decongestionante. Un ingredient care este frecvent implicat este pseudoefedrina.
Anumite bronhodilatatoare pentru astm, cum ar fi terbutalina (Bricanyl), poate crește riscul de palpitații.  Dacă ați luat aceste medicamente consultati medicul.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: