vegis.ro%20

15 Tratamente si remedii naturiste Impotriva Negilor

remedii-naturiste-impotriva-negilorDacă aveți un neg, aceasta înseamnă ca aveti papilomavirus uman (HPV), pe o mica parte a pielii. HPV este de fapt un termen pentru mai multe tulpini de virus, care pot apare pe tot corpul. Unele tipuri de veruci sunt găsite individual, sau în grupuri. În general, negul apare ca o creștere de culoarea pielii, cu o suprafață rugoasă.


Tratamente si remedii naturiste:
1. Acoperiți negul cu o bucată mica de bandă adezivă . Tăiați o bucată, care va acoperi doar negul. Lipiti-l și lăsați-l acolo timp de șase zile. Atunci când veti lua banda de pe neg, inmuiati zona în apă timp de câteva minute, apoi folositi o pila de unică folosință sau o piatră ponce pentru a rade pielea moarta si groasa. Lasati negii descoperiti peste noapte și aplicati un nou plasture dimineața. Repetați procedura până când nu mai aveti negi.


2. Se macină câteva tablete de vitamina C , se amestecă cu suficientă apă pentru a face o pasta si tamponati pe negi. Acoperiti pasta cu un bandaj sau bandă. Deoarece tabletele sunt foarte acide, ele pot ajuta impotriva negilor și, de asemenea, lupta impotriva virusului in sine.


3. Aplicați usturoi zdrobit proaspat direct pe negi apoi se acoperă cu un bandaj. Efectul caustic al  usturoiului va determina negii sa se desprinda în mai puțin de o săptămână. Aplicati usturoi proaspat in fiecare zi.


4. Aplicati o compresa sau vata inmuiata in otet și bandajati negul cu un bandaj elastic pentru cel puțin una sau două ore pe zi.


5. Luati o papadie , rupeti tulpina si stoarceti o parte din lichid direct pe neg. Faceti acest lucru zilnic. Seva este ușor iritanta, asa ca stimuleaza sistemul imunitar pentru a lupta impotriva negilor. Nu utilizați păpădiile care au fost tratate cu erbicide anterior.


6. În cazul în care o bucată de scoarță de mesteacăn este disponibila, se umezeste cu apă și se bandajeaza negul cu partea interioară a scoarței direct pe neg. Coaja conține salicilați, care se găsesc în multe tratamente pentru negi.
Puteți face, de asemenea, un ceai din coaja de mesteacan sub formă de praf , disponibil la magazinele plafar. Puneti o lingurita de coaja la o cană de apă clocotită si fierbeti timp de 10 minute, lăsați-l să se răcească, inmuiati o cârpă în ceai și apoi puneti pe neg.


7. Bandajati negul cu o coaja de banana(cu partea interioara a coajei direct pe neg) înainte de a merge la culcare. O substanță chimică din coaja bananei poate dizolva lent negii. Sau, încercați același lucru cu o bucata de coaja de lamaie.


8. Papaya contine o enzima care digera tesutul mort. Faceti tăieturi superficiale pe suprafața unui fruct de papaya necopt, colectati seva care iese afară și lăsați-o să se coaguleze. Se amestecă seva îngroșată cu apă, apoi se aplică dimineața și seara.


9. Un remediu popular este de a freca negul cu o felie suculenta, proaspat taiata de cartof crud.


10. Zdrobiti o frunză de busuioc proaspăt și bandajati-l pe neg cu o bandă rezistenta la apa. Frunzele contin compusi care omoara virusul care provoaca negii. Înlocuiți cu busuioc proaspăt zilnic timp de până la o săptămână.


11. De mai multe ori pe zi, se aplică o tinctura de gentiana , o planta care contine compusi care lupta impotriva bacteriilor si virusilor.


12. Frecați negul cu ulei de ricin zi de zi. Uleiul poate face negii sa dispara.


13. Uleiul de Vitamina E este, de asemenea, bun împotriva negilor. O dată pe zi, spargeti o capsulă de vitamina E si frecati negii cu continutul acesteia.


14. Dacă aveți o planta de aloe vera, rupeti o frunză și stoarceti cateva picaturi de gel pe neg. Repetați zilnic.


15. Negii de pe picioare numiti si negi plantari, sunt sensibili la căldură și pot dispărea în câteva săptămâni dacă vă scufundati picioarele în apă caldă (43 ˚ C și 45 ˚ C) timp de aproximativ 15 minute pe zi. Acest remediu a fost publicat intr-un jurnal medical, în anii 1960. Se toarnă o parte de oțet la  patru părți de apă caldă.

Verolit Forte solutie contra negilor 5ml Transvital sau Solutie Pentru Negi Kolodium Forte 10ml BIO-SYNERGIE ACTIV

verolit-forte-solutie-impotriva-negilor-pret-bio-plafar

1a1 pret plafar

Acțiune
Produsul este destinat îndepărtării negilor şi verucilor de pe suprafaţa cutanată.

Mod de utilizare
Se aplică direct pe suprafaţa verucii, astfel ca preparatul să acopere toată suprafaţa afectată, dar să nu ajungă în alte zone ale pielii; după uscare se formează o peliculă solidă, care își exercită efectul; operaţiunea trebuie repetată în caz de spălare/ştergere a peliculei active, de cel puţin două ori pe zi.

Atenţie!
Se va folosi exclusiv extern; a se evita contactul direct cu ochii şi mucoasele; nu se vor trata petele pigmentate ale pielii sau leziuni, care nu au fost diagnostizate, ca fiind negi nepigmentați sau veruci.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: