vegis.ro%20

Remedii, sfaturi si tratamente naturale pentru ameliorarea migrenelor

migrene-tratamente-naturisteToti cei care au avut o migrena, stiu cât de extrem de dureroase sunt. Există multe medicamente pe baza de prescriptie medicala pentru a calma migrenele.  Cu toate acestea, există un număr de opțiuni naturale pentru a calma durerea.
Feverfew - Aceasta este una dintre cele mai vechi remedii din plante pentru migrene; aceasta planta poate fi consumata cruda sau în ceai. Contine o substanță chimică numită parthenolide , care ajuta in lupta impotriva migrenelor. Cel mai veche studiu vine din Marea Britanie în anii 1980, care arată că 70 la sută dintre persoanele care au mestecat câteva frunze în fiecare zi, au avut inbunatatiri vizibile.


Brusturele - Orice formă de consum a acestei plante este toxic, cu excepția suplimentelor prelucrate. Chimicalele din brusture ajuta la ameliorarea spasmelor și reduc inflamatia, care pot  provoca durerile de cap. Un alt studiu cu privire la migrene a aratat ca pacientii care au luat 75 de miligrame de brusture de doua ori pe zi au avut cu 48 la suta mai putine migrene.
Magneziu - cercetari efectuate pe diferite persoane au aratat ca persoanele care au  migrene in mod regulat pot avea un deficit de magneziu. Un mic studiu a aratat ca consumul zilnic de suplimente de magneziu a redus frecventa migrenelor cu 42 la suta.
Riboflavina -  Riboflavina se gaseste in alimente precum lapte, carne, nuci și legume verzi.
Omega 3 - Aceste grasimi sanatoase pot lupta cu inflamatia, care probabil poate să fie cauza  multor dureri de cap și chiar migrene. Consumati seminte de in, somon și suplimente de ulei de pește.
Apa - desi poate suna banal, de multe ori durerile de cap sunt cauzate de deshidratare. Dacă simtiti ca va apuca migrenele, beti apa imediat si s-ar putea sa va ajute mai mult decat va asteptati.

Cele mai multe dintre aceste recomandări provin de la anumite persoane care sufera des din cauza migrenelor, si ati putea incerca aceste sfaturi pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dumneavoastra. Dacă v-ati saturat de medicamente pentru a ajuta in problema  migrenelor dvs., atunci acum este momentul sa urmati aceste sfaturi.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: