vegis.ro%20

Leusteanul este recomandat in tratarea migrenelor

Leusteanul recomandat in tratarea migrenelorLeusteanul este o planta mediteraneana aromatica folosita inca din anchititate de greci pentru digestie si pentru sistemul nervos. In ziua de azi este folosit la mancaruri pentru gustul sau deosebit.
Migrenele apar cel mai adesea din cauza excesului de hrana si bautura, din cauza problemelor biliare sau din cauza statului prelungit in spatii inchise, etc.
Leusteanul este ideal in tratarea bolilor respiratorii, endocrine, pentru intarirea sistemului imunitar, pentru raceli, anorexie, amigdalita, dureri de gat, colita, sindromul de colon iritabil, indigestii, este bun in calmarea alergiilor, mancarimilor si inflamatiei, pietre la rinichi si multe altele.


Astazi ne vom referi strict la folosirea leusteanului in tratarea migrenelor.


Mestecati bine frunze proaspete de leustean si senzatia de voma si migrenele vor disparea. Mestecatul frunzelor de leustean este recomandat si in tratarea crizelor biliare normalizand activitatea colecistului.


Beti zilnic ceai de leustean si veti scapa de migrene.


De asemeni, puteti face o baie de aburi cu leustean. In apa clocotita puneti o mana de frunze de leustean. Este un remediu foarte bun in tratarea migrenei.

Cititi aici si alte tratamente si remedii naturiste in tratarea migrenelor.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: