vegis.ro%20

Produs 100% natural pentru imunitatea copiilor

Produs 100 natural pentru imunitatea copiilor bio plafarAnii copiilariei sunt probabil cei mai importanti ani din viata unei persoane, sunt anii in care se formeaza imunitatea, anii in care se dezvolta osatura, musculatura si nu numai. Este foarte  important pentru copilul dumneavoastra sa aiba o imunitate crescuta pentru a face fata cu brio bolilor copilariei. Va prezentam mai jos un produs aflat la mare cautare numit si Kit pentru imunitatea copiilor. Acest kit de imunitate pentru copii contine un borcan cu amestec natural din miere, plante, seminte, fructe si uleiuri care intaresc imunitatea si un spray de gat pentru copii care contine propolis , miere si apa.

Haideti sa le luam pe rand si sa explicam de ce aceste produse sunt atat de importante pentru imunitatea copilului dumneavoastra.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 545

Cum cresteti sistemul imunitar al copilului dumneavoastra?

Cum-cresteti-sistemul-imunitar-al-copilului-dumneavoastraCopiii sunt cei adesea expusi bacteriilor, virusilor, ciupercilor, dar asta nu inseamna ca neaparat trebuie sa se imbolneaveasca. Un sistem imunitar puternic ii poate ajuta sa lupte impotriva bolilor.

Cum va dati seama daca copilul dumneavoastra are un sistem imunitar slabit?

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 1815

Pulbere de orz verde pentru imunitate, beneficii si proprietati

pulbere-de-orz-verde-beneficii-si-proprietatiOrzul este considerat prima cereala crescuta de oameni folosita cu scop medicinal, dar si ca aliment de baza inca din anul 7000 inaintea erei noaste. Cultivat de chinezi si grecii antici pentru tratarea afectiunilor pielii, a problemelor cu ficatul sau a problemelor de tensiune arteriala, orzul era mancat de gladiatori pentru forta si stamina si reprezinta pana in ziua de azi una din cerealele de baza in numeroase culturi.

Citeste mai mult Comentarii (1) Vizualizari: 22286

Ciupercile ar putea ajuta in Tratamentul Cancerului?

Ciupercile-ar-putea-ajuta-in-tratamentul-canceruluiCiupercile nu sunt nici plante, nici animale. Fac parte din Regnul Fungi și au fost remarcate pentru proprietățile lor medicinale de secole.
În Egiptul antic, ciupercile au fost asociate cu o viață mai lungă, și astăzi, în secolul 21, se fac cercetari bazate pe proprietățile ciupercilor, inclusiv potențialul lor de a lupta cu una dintre cele mai mari boli ale omului modern - cancerul.

Citeste mai mult Comentarii (0) Vizualizari: 4148

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Cele mai citite