vegis.ro%20

Antibiotic natural, reteta preparata in casa

Antibiotic natural reteta preparata in casaCu totii stim ca imunitatea puternica este arma noastra de baza impotriva bolilor, virusilor, bacteriilor, etc iar aceasta poate fi intarita cu ajutorul unor ingrediente naturale pe care mai toti romanii le avem in casele noastre.

Citeşte mai departe...

Produs 100% natural pentru imunitatea copiilor

Produs 100 natural pentru imunitatea copiilor bio plafarAnii copiilariei sunt probabil cei mai importanti ani din viata unei persoane, sunt anii in care se formeaza imunitatea, anii in care se dezvolta osatura, musculatura si nu numai. Este foarte  important pentru copilul dumneavoastra sa aiba o imunitate crescuta pentru a face fata cu brio bolilor copilariei. Va prezentam mai jos un produs aflat la mare cautare numit si Kit pentru imunitatea copiilor. Acest kit de imunitate pentru copii contine un borcan cu amestec natural din miere, plante, seminte, fructe si uleiuri care intaresc imunitatea si un spray de gat pentru copii care contine propolis , miere si apa.

Haideti sa le luam pe rand si sa explicam de ce aceste produse sunt atat de importante pentru imunitatea copilului dumneavoastra.

Citeşte mai departe...

Cum cresteti sistemul imunitar al copilului dumneavoastra?

Cum-cresteti-sistemul-imunitar-al-copilului-dumneavoastraCopiii sunt cei adesea expusi bacteriilor, virusilor, ciupercilor, dar asta nu inseamna ca neaparat trebuie sa se imbolneaveasca. Un sistem imunitar puternic ii poate ajuta sa lupte impotriva bolilor.

Cum va dati seama daca copilul dumneavoastra are un sistem imunitar slabit?

Citeşte mai departe...

Pulbere de orz verde pentru imunitate, beneficii si proprietati

pulbere-de-orz-verde-beneficii-si-proprietatiOrzul este considerat prima cereala crescuta de oameni folosita cu scop medicinal, dar si ca aliment de baza inca din anul 7000 inaintea erei noaste. Cultivat de chinezi si grecii antici pentru tratarea afectiunilor pielii, a problemelor cu ficatul sau a problemelor de tensiune arteriala, orzul era mancat de gladiatori pentru forta si stamina si reprezinta pana in ziua de azi una din cerealele de baza in numeroase culturi.

Citeşte mai departe...

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: