vegis.ro%20

Totul despre Noni,cel mai bun impotriva cancerului

noni-fruct-naturist

Noni este o sursa bogata de fibre si carbohidrati.Pulpa fructului nu are grasimi si este utilizata pentru prepararea sucului de noni in care se regasesc cantitati majore de vitamina C, A, niacina si fier.

Se poate folosi si frunza si radacina acestui copac nu doar fructul.
Este cunoscut ca fiind foarte bun in lupta impotriva cancerului prin incetinirea sau stoparea extinderii celulelor cancerigene.
Duce la scaderea colesterolului,creste nivelul de energie,opreste formarea de noi vase de sange canceroase in corpul uman.

 

Alevia suc noni tahitian 1l

 

 

suc noni

1a1 pret plafar

 

Sucul de noni este preţuit de mii de ani de băștinașii tahitieni pentru proprietăţile sale. Conţine micronutrienţi esenţiali capabili să asigure starea de bine și să îmbunătăţească sănătatea organismului.

    Oferă energie, vitalitate și rezistenţă la stres și boli persoanelor sănătoase și ajută în numeroase afecţiuni, de la cele ușoare, la cele cronice, datorită proprietăţilor imunostimulatoare, antibacteriene, antitumorale, antioxidante, antiinflamatoare, antialergice, detoxifiante și energizante. Noni are o compoziţie nemaiîntâlnită la alte plante: minerale, enzime, antioxidanţi, vitamine, fitonutrienţi și bioflavonoide.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: