vegis.ro%20

Totul despre ciuperca Reishi.Poate ea combate cancerul?

reishi

Reishi este o ciuperca non-toxica fara efecte secundare,este un modulator imunitar -regleaza sistemul imunitar.

Red Reishi este compus în principal din glucide complexe numite polizaharide solubile în apă, triterpeniods, proteine și aminoacizi.  

    Cercetatorii au identificat ca polizaharide solubile în apă sunt elementul cel mai activ aflat în Red Reishi, care au proprietati anti-tumorale, de modulare a imunității și efecte de scădere a tensiunii arteriale.

    Un alt ingredient activ important aflat în Red Reishi sunt triterpene , numite acizi ganoderici . Studii preliminare au indicat că acizii ganoderici contribui la reducerea alergiilor comune prin inhibarea eliberării de histamină.
   Consumul regulat de roșu Reishi poate îmbunătăți sistemul imunitar al organismului nostru si imbunatateste circulația sângelui.
Ciuperca Reishi este, de asemenea, folosita pentru a ajuta la tratarea anxietății, hipertensiunii arteriale, hepatitei, bronsitei, insomniei și astmului.

Puteti citi aici despre multe alte ciuperci care pot lupta impotriva cancerului. Sunt ciupercile o solutie impotriva acestei boli? Turcia si japonia au trecut deja la tratamente alternative bazate pe unele ciuperci. Vezi care sunt aceste.

 

Reishi se 100cps flacon

 

 

reishi plafar

1a1 pret plafar

 

Reishi este o ciupercă extrem de rară, cunoscută de mii de ani în Extremul Orient pentru eficienţa în ameliorarea simptomatologiei unei game variate de afecţiuni.

     Reishi este clasificată ca prima plantă dintre cele considerate superioare în cea mai veche farmacopee chinezească a lui Seng Nong din anul 56 i.H., dar se crede ca asiaticii o foloseau cu multe secole înaintea acestei date. Este cea mai faimoasă ciupercă medicinală din lume fiind numita "ciuperca nemuririi, marele protector imunitar, spiritual şi mental".

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: