vegis.ro%20

Skin hair and nails 90 cps Smart Living

skin-hair-and-nailsSkin hair and nails 90 cps Smart Living

1a1 pret plafar

Skin Hair and Nails este singurul produs din România care conține 3000 mg de biotină, alături de multe alte vitamine și nutrienți, într-o formulă cu adevărat extraordinară pentru părul, unghiile și pielea dumneavoastră.

Studii clinice recente susțin că biotina are efect pozitiv, iar unii doctori recomandă doze mari de biotină pentru a trata unghiile sfărâmicioase, un ten care nu arată grozav sau părul care începe să cadă.

Biotina joacă un rol important în producerea energiei, creșterea pielii, a unghiilor și a părului

Conform studiilor, femeile care au folosit biotina pentru mai mult timp, au constatat că a crescut rezistenta unghiilor și grosimea acestora, iar exfolierea a fost redusă considerabil. Biotina face parte din numeroasa familie a vitaminelor B, fiind, de fapt, vitamina B7.

Cea mai măruntă perturbare în alimentația dumneavoastră, cum ar fi un păhărel de tărie, o linguriță de zahăr sau o tabletă de antibiotic, poate tulbura semnificativ ordinea existentă în corpul uman, transformând-o în haos. În aceste momente nu mai funcționează perfect nici producția de biotină. De aceea, biochimiștii, cunoscători ai secretelor metabolismului, nu se miră când constată că oamenilor care se hrănesc greșit le cade părul. Cei care se hrănesc, de preferință, cu conserve, carne grasă, cârnați cu cartofi prăjiti, prăjituri, budinci sau fursecuri își pot distruge flora intestinală în doar șase săptămâni. Alcoolul, nicotina și abuzul de medicamente desăvârșesc dezastrul. Universul, construit de natură cu atâta migală, din mii de tipuri de microorganisme, este astfel total dereglat.

Biotina are și adversari

Întrucât un intestin care funcționează prost, în combinație cu deprinderile alimentare greșite, ne îngrașă, numeroase femei, dar și bărbați, își caută salvarea în curele de slăbire și, în consecință, importanta vitamină B7 dispare cu totul din alimentația lor.

Biotina ajută și în cazul depresiilor nervoase

Vitamina B7 este indispensabilă și pentru constituirea glucozei, depozitată în ficat și în mușchi. Hipoglicemia, concentrația prea scăzută a zahărului în sânge, este din ce în ce mai răspândită în prezent, afectând aproape o persoană din două. Neuronii noștri nu acceptă decât glucoza (zahărul biologic din sânge) ca unica hrană ce le furnizează energia. Cel mai mic conflict pe care îl putem avea ne poate provoca o cădere nervoasă. Pentru că femeile nu pot depozita mai mult de 300 de grame de glucoză (pe când bărbații pot depozita 400 de grame), rezervele li se epuizează mai repede. Procentul de zahăr din sânge se reduce mai repede, motiv pentru care femeile sunt mai predispuse decât bărbații la stări nervoase ori depresive sau la tulburări ale somnului. Având în vedere toate cele amintite mai sus, este indicat să acordăm o atenție sporită aprovizionarea corpului cu biotină.

Biotina, "vitamina frumuseții"

Fiindcă biotina conține sulf, ea poate fi considerată vitamina frumuseții, având un efect pozitiv deosebit pentru piele, păr și unghii. Cu alte cuvinte, cine dorește să încânte privirile celorlalți cu aspectul său fizic plăcut, nu are voie să ignore vitamina B7. Se știe că pielea, părul și unghiile conțin mult sulf, care trebuie transportat în fiecare celulă. Biotina îndeplinește rolul cărăușului, depunând încărcătura de sulf la destinația potrivită. Întrucât biotina controlează activ metabolismul grăsimilor și, totodată, este prezentă în celulele pielii și ale părului, ea influențează și conținutul de grăsime al pielii. Acolo unde vitamina B7 lipsește, apare curând seboreea, o secreție anormal de abundentă a glandelor sebacee. Pielea, inclusiv cea a capului, se acoperă cu prea multă grăsime. Printre consecințe se numără căderea părului și mătreața. Sulful are o funcție de protecție pentru piele și păr, de aceea carența de vitamina B7 face ca pielea să devină cenușie, iar părul să-și piardă luciul. Unghiile încep și ele să se rupă din ce în ce mai ușor.

În anul 1991, cercetătorii elvețieni au făcut un experiment interesant: timp de nouă luni, ei au administrat câte 25 miligrame de biotină zilnic unui grup de 32 de persoane cu unghii friabile. Rezultatul n-a fost câtuși de puțin surprinzător: la toți participantii grosimea unghiilor a crescut cu un sfert din grosimea inițială.

Primele simptome ale deficitului de vitamină B7 sunt:
• oboseala;
• nervozitatea;
• irascibilitatea;
• probleme dermatologice;
• pielea prea uscată sau prea grasă;
• căderea părului;
• mătreața;
• culoarea cenușie a mucoasei bucale și faringiene;
• stările depresive;
• moleșeala;
• extenuarea;
• durerile musculare.

Comandați acum Skin Hair and Nails, singurul produs din România cu 3000 mg de biotină, pentru o piele de invidiat, un păr strălucitor și unghii perfecte.

Ingrediente active
Cantitate/doza%DZR
Vitamina A (palmitat de retinil)5,000 IU100%
Vitamina C (acid ascorbic)120 mg200%
Vitamina D (colecalciferol)100 IU25%
Vitamina E (acetat de d-alfa tocoferol)15 IU50%
Tiamina (vitamina B-1) (mononitrat de tiamina)5 mg333%
Riboflavina (vitamina B-2)5 mg294%
Niacina (nicotinamida)25 mg125%
Vitamina B-6 (clorhidrat de piridoxina)5 mg250%
Acid Folic200 mcg50%
Vitamina B-12 (ciancobalamina)8 mcg133%
Biotina (d-biotina)3000 mcg1000%
Acid Pantotenic (d-pantotenat de calciu)15 mg150%
Calciu (carbonat de calciu)711 mg71%
Fier (gluconat feros)3 mg17%
Iod (iodura de potasiu)112.5 mcg75%
Magneziu (oxid de magneziu)100 mg25%
Zinc (gluconat de zinc)7.5 mg50%
Seleniu ( selenat de sodiu)12.5 mcg18%
Maangan (gluconat de mangan)5 mg250%
Fosfor (fosfat dicalcic)150 mg15%
Colina (bitartrat de colina)75 mg*
Inozitol30 mg*
PABA (Acid Para-Aminobenzoic)25 mg*
Rutin12.5 mg*
RNA (Acid Ribonucleic)30mg*
Clorhidrat de betaina25 mg*
Extract 4 :1 din fructe de citrice (Citrus Sp.) cu continut ridicat de bioflavonoizi25 mg
 
Extract 4 :1 din Coada-calulul (Equisetum arvense)3 mg

*Doza Zilnica Recomandata nu a fost stabilita.

 
Excipienti: Celuloza vegetala, Stearat de Magneziu vegetal, Silica

Prezentare: Flacon 90 de capsule

Contraindicatii

Pastrati flaconul intr-un loc uscat, ferit de lumina si exces de caldura (10-25oC) si nu-l lasati la indemina copiilor mici. A nu se administra femeilor insarcinate si celor care alapteaza, precum si copiilor sub 12 ani. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depãsi doza zilnicã recomandatã.
* Acest produs nu are ca scop sa diagnosticheze, sa trateze, sa previna sau sa vindece vreo boala

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Partener: JojoFashion

Cele mai citite:

Reclama: