vegis.ro%20

Pudra calciu - magneziu cu vitamina C - 205 gr Vitaking

pudra-calciuPudra calciu - magneziu cu vitamina C - 205 gr Vitaking

 

Produsul conține calciu, magneziu şi vitamina C, solubuil în apă sau alte lichide. Are o absorbţie foarte bună.

Vitamina C (acidul ascorbic) este una dintre cele mai folosite în întreaga lume iar popularitatea ei se datorează multiplelor sale implicații în menținerea sănătății și capacității ei de a revigora organismul. Ea reprezintă un antioxidant de excepție ce se implică hotărât în lupta cu radicalii liberi și contribuie activ la frânarea proceselor degenerative din organism.

Este un antioxidant puternic, unul dintre cele mai populare vitamine.Organismul uman nu iși poate sintetiza propria vitamina C și tocmai de aceea trebuie să și-o procure din alimente sau din alte surse (comprimate, prafuri, drajeuri de vitamina C). În plus vitamina C este eliminată din organism în răstimp de două, trei ore de la administrare în funcție de cantitatea de alimente existentă în stomac și tocmai de aceea este important să se mențină un nivel constant de vitamina C.

Calciul este un mineral care deseori lipseşte din alimentația femeilor. În anumite etape ale vieții, ca de exemplu în timpul sarcinii și al alăptării, este necesară suplimentarea calciului. În perioada menopauzei, când în organism scade secreția hormonilor feminini, dacă nu asigurăm un aport corespunzător de calciu, poate apărea osteoporoza. O atenție deosebită trebuie să acordăm organismelor în dezvoltare și creștere, precum și sportivilor.

Necesarul zilnic de calciu pentru un adult sănătos este de 800-1200 mg. Dușmanii calciului sunt grăsimile, acidul oxalic (existent și în ciocolată), precum și acidul fitic (din cereale), deoarece împiedică absorbția intestinală a acestuia. În acest sens o atenție sporită trebuie acordată aportului corespunzător de calciu în cazul adulților și copiilor care consumă multă ciocolată și cola!

Magneziul este indispensabil funcționării eficiente a sistemului nervos, a mușchilor și a numeroase enzime. Participă la funcționarea a mai mult de 300 de enzime vitale, având astfel un rol însemnat în metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici și proteinelor, precum și în procesele de energo-geneză. Magneziul scade riscul formării calculilor renali și biliari cu conținut de calciu. Este necesar și pentru asimilarea calciului. Raportul dintre cele două minerale este deosebit de important și este ideal în proporția de 2:1.

Produsul conţine un amestec ideal din cele trei produse esențiale:
  • Vitamina C: 500mg,
  • Calciu: 400mg,
  • Magneziu: 200mg

Mod de administrare: Se dizolvă în apă 7 grame (3 linguriţe de dozare) în jumătate de pahar cu apă caldă. Completaţi restul cu apă rece sau cu suc de fructe.

Calciu, magneziu cu vitamina C
Supliment alimentar Notificare:  MSP: 1923/2012
Denumire Cantitate DZR
Calciu 400mg 50%
Magneziu 200mg 53,33%
Vitamina C 500 mg 625%
Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depășiți doza zilnică recomandată! Nu lăsați la îndemâna copiilor!
Ţara de origine: Ungaria, Vesta International Kft. 1141 Budapest, Szilagysomlyo u. 10. Ungaria
 205g

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Partener: JojoFashion

Cele mai citite:

Reclama: