vegis.ro%20

Extract din samburi de struguri 400mg-90cps Vitaking

extract-din-sambure-de-struguriExtract din samburi de struguri 400mg-90cps Vitaking

1a1 pret plafar

Utilizat pentru efectul său puternic antioxidant (mai activ decât vit.C si E), extractul de sâmburi de struguri conţine un complex de substanţe (bioflavonoide) exprimate în picnogenoli. Eficient pentru întărirea sistemului imunitar.

Asigură nutriţia ţesuturilor prin îmbunătăţirea circulaţiei şi oxigenarea acestora. Este eficient ca adjuvant în prevenirea şi tratarea varicelor datorită efectelor de stabilizare şi întărire a pereţilor venoşi, reducerea vâscozităţii sângelui şi fragilităţii capilarelor.

Reduce eficient radicalii liberi, prevenind degradarea celulară şi apariţia semnelor bătrâneţii. Prin reducerea fragilităţii capilare şi prin conţinutul de substanţe nutritive, produsul este util în afecţiunile oculare.

Creşte imunitatea organismului. Substanţele antioxidante din sâmburii de struguri sunt foarte eficiente în oprirea proceselor degenerative ce afectează creierul la persoanele în vârstă .

Reduce nivelul colesterolului, protejează sistemul circulator.

Extract din sâmbure de struguri
Supliment alimentar Notificare: SNPMAPS 7295/2012 
Ingredient activ Cantitate DZR
Extract din sâmbure de struguri 400mg *****
Alte ingrediente: gelatină.
Doza zilnică recomandată: 3 capsule. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!
 Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Allvany utca 10.
Conţinut: 90 capsule

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: