vegis.ro%20

Agaricus 1000Mg 90cps

agaricusAgaricus 1000Mg 120cps

1a1 pret plafar

 

Stimulant Longevitate, Imunostimulator, Anticancerigen, Epilepsie, Sistem Nervos
In unele culturi, Agaricus este poreclita si Ciuperca lui Dumnezeu
ATENTIONARE: Se comercializeaza pe piata din Romania unele asa numite ciuperci terapeutice Agaricus cu denumiri precum Agaricus Milena sau Agaricus Bisporus. Nu consumati produse care specifica Agaricus Milena. Nu este o ciuperca terapeutica si s-ar putea chiar sa nu fie comestibila. In ceea ce priveste Agaricus Bisporus este doar o ciuperca alba, comestibila dar fara efecte terapeutice.


Singura ciuperca terapeutica este Agaricus Blazei Murill (Brasiliera) (denumirea stiintifica corecta fiind Agaricus Subrufescens)
Agaricus Blazei Muril este o ciuperca originala din Brazilia care contine o clasa speciala de polizaharide cunoscute sub numele de Beta Glucan.
Beta Glucan este un stimulant puternic al sistemului imunitar prin activarea macrofagelor. Studiile au demonstrat beneficiile Beta Glucanului nu numai prin actiunea pozitiva asupra macrofagelor, dar si prin stimularea Limfocitelor B, Celulelor Ucigase Naturale (Natural Killer Cells) si Celulelor Supresoare T. In plus, Beta Glucan este un foarte bun antioxidant si antiradicali liberi. Beta Glucan este un adjuvant foarte bun in tratamentul cancerului. Beta Glucan ajuta, de asemenea, la scaderea colesterolului.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: