vegis.ro%20

Chaga 100cps BBM

ChagaChaga 100cps BBM

1acontact

Caracteristici:
Chaga este o ciuperca cultivata in padurile din nordul Siberiei si Canadei, diferita fata de majoritatea ciupercilor terapeutice prin ciclul sau biologic, care cuprinde dezvoltarea sa pe scoarta copacilor de mesteacan, aflati la maturitate. Proprietatile sale terapeutice erau necunoscute in Europa de Vest pana in momentul in care un cercetator rus, ulterior laureat al premiului Nobel, Aleksandr Solzhenitsyn a scos in evidenta vindecarea in cazul bolilor maligne cu ajutorul ciupercii Chaga. Aceasta ciuperca este folosita si in tratarea diverselor afectiuni gastrice, pulmonare, infectii virale, boli cardiovasculare si boli metabolice. Recent, s-a observat efectul imunomodulator si evolutia bolnavilor cu SIDA. De asemenea, Chaga este una dintre cele mai puternice substante antioxidante, fiind ciuperca cu cea mai ridicata valoare pe scara ORAC (Capacitate Radicala de Absorbtie a Oxigenului), 1,104 de unitati per gram, valoare ce depaseste atat rodia cat si coacazele, aceste doua extracte fiind cunoscute pentru efectele lor antioxidante.Compozitie:

Extract de Chaga (ciuperca de mesteacan) (Inonotus obliquus) 300.0 mg

Indicatii:
- efecte antitumorale (tumora maligna cu localizare primara la nivelul ficatului, stomacului, uterului, plamanilor, la nivel mamar si la nivel ovarian)
- efecte antiinflamatorii
- efecte antioxidante
- imunostimulare si imunomodulare
- proprietati analgezice
- reduce nivelul glicemiei sanguine
- reface mucoasa afectata in gastrita acuta si cronica, ulcerul gastric si duodenal
- efect nutritiv la nivelul epidermei, la nivelul foliculului pilos si a patului unghial

Prezentare:
100 capsule in recipient PVC/cutie.

Mod de administrare:
2 capsule de 3 ori pe zi

Atentionari:
A nu se depasi doza zilnica recomandata si a nu se consuma dupa expirarea termenului de valabiliate. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.Nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Conditii de pastrare:
A se pastra in locuri uscate, la temperaturi sub 25 grade

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: