vegis.ro%20

Ganoderma extract 30cps Rotta Natura

ganoderma-extractGanoderma extract 30cps Rotta Natura

1a1 pret plafar

Ganoderma, cunoscuta si ca Ciuperca Reishi sau Planta lui Dumnezeu este folosita in Medicina Traditionala Chineza pentru proprietatile sale medicinale care imbunatatesc capacitatea organismului de a se vindeca.In compozitia Ganodermei se regasesc peste 200 de substante bioactive.
Acest extract contine o cantitate concentrata si controlata de polizaharide, in proportie de minim 20%, asigurand astfel efecte terapeutice maximale.
Efecte: suport imunitar (sprijina capacitatea de autoapărare a organismului), contribuie la normalizarea procesului de diviziune celulară, mentine longevitatea și sănătatea generală a organismului, mentine nivelul normal de colesterol, sustine sanatatea hepatică, sustine mecanismele de detoxifiere ale organismului , contribuie la menținerea glicemiei n limite normale, invigorează organismul.


Recomandat: persoanelor cu imunitate scazuta, persoanelor cu boli autoimune, in caz de afecțiuni hepatice (cronice, virale, ciroze), pentru regenerarea organismului după chimio, radio sau cobaltoterapie, n cazul afectiunilor cardiace.
Produsul poate interacționa cu produse antiaritmice, antiagregant-plachetare și glicozide cardiotonice la administrare concomitentă.
A se administra cu prudenta de catre persoanele cu probleme de coagulare a sangelui, celor cu tensiune scăzută, celor care urmează tratament cu imunomodulatoare, precum și celor care au suferit sau vor suferi transplant de organe. 
Se oprește administrarea cu o lună nainte de orice intervenție chirurgicala.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: