vegis.ro%20

Hepato Regenator bun Tonic Hepatic, Drenor Hepato-Biliar, Reduce Valorile Transaminazelor

hepato-regenatorHepato Regenerator 70 capsule Herbagetica

 

1a1 pret plafar

 

ACTIUNI:

tonic hepatic

drenor hepato-biliar

coleretic

colagog

reduce valorile transaminazelor

stimulent imunitar

antioxidant

reduce colesterolul negativ (LDL) si trigliceridele

favorizeaza mentinerea structurii normale a ficatului

reduce reactivitatea la stres.

INDICATII (in baza studiilor stiintifice acceptate international):

Plantele din compozitia acestui produs se utilizeaza ca adjuvant in:

 

  • hepatita virala A
  • hepatita virala B
  • hepatita virala C
  • hepatita la alcoolici
  • steatoza hepatica („ficat gras")
  • ciroza (formele compensate)
  • diskinezie biliara
  • tulburari hepatice post-intoxicare

 

Extractul uscat este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale.

Ce este extractul uscat?

Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism.

Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic decat simpla pulbere de planta, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice. Tocmai din acest motiv, produsul HEPATOREGENERATOR, care contine extract de plante cu actiune tonica hepatica si antivirala, are o mare eficienta pentru tonifierea, detoxifierea si protejare a ficatului.

Extractul de Armurariu este, fara doar si poate, considerat in momentul de fata cel mai bun produs, natural sau de sinteza, pentru protejarea ficatului de actiunea infectiilor virale, a intoxicatiilor alcoolice sau de alta natura. Actiunea sa se datoreaza unui complex de flavonoide, substante naturale cu efecte terapeutice demonstrate in cazul hepatitelor virale (de toate tipurile: A, B, C etc.), in cazul cirozei hepatice (stadiile incipiente, nu si cele in care boala este decompensata).

Extractul de Cicoare are o puternica actiune antitoxica, favorizeaza regenerarea celulei hepatice si mentinerii structurii normale a ficatului, prevenind procesele de fibrozare.

Extraxtul de Sunatoare, cu 0.3% hipericina, vine sa completeze efectele tonicelor hepatice "clasice" cu o actiune extrem de importanta pentru gestionarea afectiunilor hepatice: echilibrarea emotionala. Aceasta in contextul in care s-a demonstrat prin studii recente ca o stare psiho-emotionala buna efectiv impiedica evolutia afectiunilor hepatice si, mai mult, poate cataliza efecte semnificative de ameliorare.

Ingrediente:

Armurariu (Silybum marianum) extract 4:1 din fructe - 94,5 mg, Papadie (Taraxacum officinale) frunze - 94,5 mg, Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1 din radacina - 45,5 mg, Anghinare (Cynara scolymus) frunze - 45,5 mg, Gentiana (Gentiana lutea L) radacina - 45,5 mg, Sunatoare (Hypericum perforatum) extract cu min. 0,3% hipericina - 24,5 mg. Capsula tare de gelatina.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Partener: JojoFashion

Cele mai citite:

Reclama: