vegis.ro%20

Adevarul dureros despre Pastilele de Slabit

pastile-de-slabit

 

Intrebarea este.. vom pierde într-adevăr o multime de kg în două săptămâni si vom arata ca acea femeie in bikini de pe ambalaj?
Răspunsul este da, s-ar putea, dar efectele secundare ale acestor pastile ar putea face să vă doriți sa va ganditi de doua ori.


     Unele pastile pot conține medicamente care te fac sa te simti bine atunci când le iei, dar atunci când te oprești, vei simti durere sau amețeli. Aceste efecte negative perpetua un ciclu dependent.

      Altele conțin amfetamine care suprima pofta de mancare si sunt de asemenea cunoscute ca provoca dependență.
Desigur, ca orice medicament, există efecte secundare care pot apărea.
       Multe pastile de slabit se întâmplă să aibă unele efecte destul de grave pe termen lung. Unele dintre cele mai frecvente efecte secundare includ insomnie, agitație, dureri de cap, diaree, si gura uscata.
Datorită lor  există o șansă ca problemele intestinale, diaree, crampe și pot apărea si dupa ce s-a intrerupt ciclul..
      Aceste efecte sunt minore în comparație cu efectele pe termen lung ale multor pastile de slabit.
 Spre deosebire de cele mai multe pastile ale căror efecte secundare dispar după ce nu le mai iei, pastilele de slabit dauneaza ficatului si inimei tale.
Pastilele de slabit care promit ca blocheaza absorbtia grasimilor din alimente, de fapt determina corpul tau sa elimine globule galbene uleioase din scaun, care poate duce la probleme cu ficatul.
    Problemele cu inima sunt, de asemenea, cunoscute ca pot apărea din utilizarea pastilelor de slabit. S-au raportat la nivelul inimii efecte secundare grave, cum ar fi hipertensiune pulmonară și aritmii cardiace. Bătăi rapide ale inimii, creșterea tensiunii arteriale, dureri în piept.
 Insuficiența cardiacă congestivă, accident vascular cerebral, convulsii și insuficiența renală poate fi, de asemenea, legată de utilizarea pastilelor de slabit.
    În cazul în care pierde în greutate este o necesitate, încercați să o faceti in mod natural și sănătos.
Nu deteriorați corpul dumneavoastra doar ca să puteți pierde în greutate mai repede.

 

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: