vegis.ro%20

Alimente care ajuta la Pierderea din Greutate.

lactate-si-calciul

1.  Calciul si lactatele.
Mama ta ți-a spus să bei lapte, deoarece calciu ei a fost bun pentru oasele tale. Ceea ce, probabil, nu știi: Același calciu, de asemenea, ajută la controlul foamei.

Cercetările arată că oamenii care nu consuma suficient din acest mineral, au o masa de grasime mai mare și un control mai puțin asupra apetitului.
Studii arata ca lactatele sunt semnificativ mai eficiente în accelerarea pierderii grasimii decât alte surse.
Un studiu realizat în 2010, a indicat faptul că consumul de lapte degresat, imediat după antrenament da rezistenta întregului corp și din nou, la o oră după antrenament a permis participanților să crească pierderea de grăsime,
castigand o mai multa masa musculara si forta,de asemeni a dus și la consolidarea oaselor.

vin2.Vinul.
Multe studii arata ca un mic pahar de vin pe zi este bun pentru sanatatea ta. Într-un studiu pe mai mult de 19.000 de femei cu greutate normala, randul consumatorilor de alcool moderat au avut o crestere mai mica in greutate si un risc mai mic de a deveni supraponderali decat cei care nu au baut alcool.
In mai multe studii pe animale, cercetatorii au demonstrat ca un consum moderat de alcool nu promovează creșterea în greutate.uleiul-de-nuca-de-cocos

3.Uleiul de nuca de cocos.
Acest ulei dulce, a fost demonstrat intr-un studiu din 2009 din Brazilia,ca duce la scăderea circumferintei taliei, creșterea HDL (lipoproteine cu densitate mare) și îmbunătățirea raportului dintre LDL colesterolul "rău" (lipoproteine cu densitate scăzută), la colesterolul "bun" HDL .
La populatiile care consuma acest ulei de cocos s-a constatat un  nivel scazut de colesterol si boli de inima. Este foarte folosit si pentru produsele cosmetice.proteinele4.Proteinele.

Indiferent ca sunt de origine vegetala sau animala proteina este un nutrient foarte important.Ajuta la sanatatea pielii, parului, unghiilor, oaselo, și mușchilor.
Consumul de mese bogate în proteine, mai degrabă decât cele mai mari in carbohidrati, duce la o mai mare satietate, mai puțina senzatie de foame.

 

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: