vegis.ro%20

Cum sa Slabim Rapid,fara diete drastice?

slabit-rapid

Este recomandata o dieta cu cat mai putin amidon, zaharuri adăugate și grăsimi animale din carne și produse lactate. Pentru pierderea rapida in greutate,va recomand sa puneti accentul pe fructe, legume, albușuri de ou, produse din soia,păsări de curte fara piele, peste, fructe de mare, alimente fara grasimi lactate și 95% carne macră.


    Sfaturi:

Mananca legume pentru a ajuta sa te simti plin.

Bea multa apa.

Ia alimentele tentante din casa ta.

Stai ocupat - nu vrei să mănânci doar pentru că te-ai plictisit.

Mananca doar dintr-o farfurie, în timp ce stai așezat la o masă. Nu te bloca in fata frigiderului:)

Nu sariti peste mese.

Pastrarea unui jurnal alimentar - scrie în el tot ceea ce mananci -te poate ajuta, de asemenea, să stai pe drumul cel bun.       

      Ai nevoie de mai multe miscare decat de obicei daca vrei sa scapi de kilogramele in plus.Cardio este cel mai bun pentru arderea caloriilor.Cele mai bune antrenamente sunt cele HIIT (o sa vorbim mai detaliat despre ele intr-un alt articol) ;acest gen de antrenament presupune folosirea de intervale.Ruperi de ritm in timpul exercitiilor cardio.

   Exemplu: 10-15 sec sprint urmat de 1 minut alergare normala,repetati ciclul de 10-15-20 de ori-depinde cat de multe calorii vreti sa ardeti.Aceste tip de antrenament mai continua sa arda calorii chiar si la o ora dupa acest tip de cardio.ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: