vegis.ro%20

CEAI CURA DE SLABIRE 150G PUNGA APUSENI

CEAI CURA DE SLABIRE 150G PUNGA APUSENI

 

 

 

 

ceai-cura-de-slabire

 

 

1a1 pret plafar

Ceai. Cură naturală 30 zile
SLABIRE, OBEZITATE


Supliment alimentar cu efect diuretic-depurativ, recomandat pentru managementul greutatii corporale.
Compoziţie: Amestec de: planta întreagă de Păpădie (Taraxacum Officinale) – 30%, flori de Soc (Sambucus Nigra) – 20%, flori de Boz (Sambucus Ebulus) – 15%, frunze de Mesteacăn (Betula verrucosa) 12%, rădăcină de Osul Iepurelui (Ononis Spinosa) – 10%, partea aeriană de Cicoare (Cichorium intybus) – 10%, Mătase de porumb (Zea mays) 3%Mod de preparare: 1 linguriţă de ceai la 250 ml apă, decoct (fierbere 1 minut), apoi infuzare 3-5 minute.

Mod de administrare: 2 cani pe zi, prima dimineata inainte de micul dejun, iar a doua seara, cu 30 minute inainte de cina. Pentru rezultate superioare, se recomanda asocierea cu Tinctura de Obezitate, Cură de slăbire. Din tinctură se va dilua în fiecare cană de ceai o linguriţă.

Supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra in ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui. Pe parcursul curei evitaţi băuturile alcoolice şi carbogazoase, mâncărurile sărate, grase şi picante.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: