vegis.ro%20

Ceai de slabit Bodyplat ceai 20 dz bucata bios line

Ceai de slabit Bodyplat ceai 20 dz bucata bios line

ceai-cura-de-slabire1

1a1 pret plafar

 

Combinatia de plante din ceaiul Bodyplat® are un efect benefic asupra sistemului digestiv. Feniculul are efect carminativ si antispastic gastrointestinal, utilizandu-se ca adjuvant in diverse afectiuni digestive (colici intestinale, colici abdominale la sugari, balonare). Lemnul-dulce are actiune diuretica, usor laxativa si cicatrizanta. Anasonul are un efect tonic si stimulent asupra sistemului nervos central, fiind analgezic si afrodiziac. Menta are proprietati sedative, dezinfectante si cicatrizante, putand fi folosita in problemele digestive.

Mod de utilizare: se toarna o cana de apa clocotita peste 1 pliculet de ceai si se lasa acoperit intre 5 si 10 minute, pentru ca aromele si uleiurile esentiale valoroase sa se elibereze. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Se recomanda a fi baut, in special, dupa masa. Poate fi consumat atat cald, cat si rece, deoarece proprietatile acestuia raman neschimbate.

Ingrediente/1 pliculet: fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare) 798 mg, radacina de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) 399 mg, fructe de Anason (Pimpinella anisum) 259 mg, frunze de Menta (Mentha piperita) 199 mg, tulpina de Ananas (Ananas sativus) 140 mg, frunze de Orthosiphon (Orthosiphon stamineus) 79,80 mg, rizomi de Ghimbir (Zingiber officinale) 59,85 mg, frunze de Senna (Cassia angustifolia) 59,85 mg, ulei esential din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare) 5 mg.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra in ambalajul originar, la temperatura camerei, in locuri uscate si ferite de lumina directa a soarelui.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: