vegis.ro%20

Dieta Biggest Loser -Dieta cu care slabim cel mai repede

dieta-pierdere-greutate-multaCum functioneaza dieta Biggest Loser?
In primul rand trebuie sa alegi o carte numita Biggest Loser pe care sa o urmezi. Toate se bazeaza pe aceleasi principii. Cat de mare este apetitul tau pentru citit ? Exista editia din 2005 scurta si la obiect, varianta mai voluminoasa din 2009 cu o introducere de 30 de zile si media dintre cele doua editia din 2010 – 6 Weeks to a Healthier You.
Toate se bucura de un success enorm din partea concurentilor emisiunii Biggest Loser, ponturi pentru crearea unui meniu personal bazat pe piramida alimentelor si suggestii la cum sa elimini caloriile prin transpiratie.


6 Weeks to a Healthier You este un curs brusc despre nutritie. Vei invata despre mancaruri cu “ calorii de calitate “( poti ghici care din el ar putea fi ) si asa te poti obisnui cu piramida dietei Biggest Loser. Se sugereaza patru mese pe zi de fructe si legume, trei din mancarurile cu proteine, doua din cerealele integrale si nu mai mult de 200 de calorii din deserturi “ extra ‘. Asa se va construi un meniu unde 45% din caloriile zilnice vin din carbohidrati, 30% din proteine, 25% din grasimi. Vei calcula aportul de calorii, vei invata despre controlul portiilor si cand sa le consumi si vei vedea de ce este important sa ti un jurnal despre ce mananci. Restul cartii e impartita in capitole cu o tema specifica; de la prevenirea sau inversarea diabetului, la scaderea tensiunii, iar fiecare capitol iti prezinta o saptamana de planuri alimentare si recomandari pentru diferite tipuri de exercitii.
Vei slabi ?
Cel mai probabil da, daca iei in considerare dietele perfectionate, restrictile de calorii si exercitii. Trebuie doar sa te asiguri ca te tii de program. Unele cercetari au evaluat concurentii obezi sau chiar cu obezitate morbida care au aparut in sesiunea de casting  a emisiunii Biggest Loser. Greutatile alese sunt mici, concurentii ar fi putut avea mai multa-chiar mult mai multa greutate de dat jos decat tine si majoritatea au fost si motivati de catre camerele de filmat, de premii si de sfaturile expertilor care erau langa ei tot timpul.
Are beneficii cardiovasculare ?
Aproape sigur. Unele informatii releva faptul ca, concurentii obezi si cu obezitate morbida din  emisiune au reusit sa scada nivelul colesterolului rau LDL, tensiunea si triglicerinele, o substanta grasa care daca se afla in exces devine cauza bolilor de inima, si au reusit sa creasca nivelul colesterolului bun HDL. Desi probabil experienta ta cu aceasta dieta nu va reflecta cea a concurentilor, si chiar daca ai multa greutate de dat jos rezultatele tale nu vor fi la fel de dramatice; tactica Biggest Loser reflecta aprobarea unanima a comunitatii medicale despre ce constituie un plan pentru o inima sanatoasa. Dieta presupune fructe foarte multe, legume, proteina slaba si cereale integrale in timp ce grasimile si zaharurile trebuiesc reduse. Si exercitiul reprezinta o parte mare a programului si nu ceva in plus.
Poate preveni si controla diabetul ?
Aceasta aboradare este vazuta ca o solutie ideala pentru ambele probleme.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: