vegis.ro%20

Canabisul Unt / Ulei de Marijuana, Beneficii pentru sanatate

cannabis-ulei-marijuana-beneficiiCanabisul poate fi transformat intr-un ulei in acelasi mod ca si alte ierburi uscate. Deoarece este o planta psihoactiva puternica, aceasta trebuie sa fie manipulata cu grija si consumata cu intelepciune. Folosita in forma de ulei sau unt face o dozara mai putin precis standardizata decat prin tincturi, dar multi se bucura de ea.

Precautii: Canabisul nu este potrivit pentru copii. Luati cea mai mica doza posibila pentru a obtine rezultatele dorite. A nu se folosi pentru perioade lungi de timp.

Ingrediente: Cannabis


Instructiuni de preparare:


Infuzii cu ulei medicinal: dozarea variaza foarte mult atat intre nevoile individuale si continutul de THC din plantele medicinale. Efectele canabisului imediat dupa ce este consumat, asa ca tineti minte acest lucru intainte de a consuma cantitati mai mari.

1. Folosiți 1,5L apa , unt sau 1 L de ulei vegetal : 112 grame de plante medicinale


2. Macinati toata planta , frunza , florile si tulpinile mici in particule mici, dar nu praf. Acesta este un mod elegant de a utiliza pana si tulpina si semintele.


3. Puneti apa , untul si plantele intr-o tigaie non- reactiva cu un capac potrivit bine. Se aduce la punctul de fierbere la foc lent, apoi se fierbe timp de 2 ore, amestecand din cand in cand pentru a va asigura ca amestecul nu se lipeste.

Scopul vostru aici este de a extrage canabinoizii din plantele medicinale , in timp ce cea mai mare parte a apei se evapora , lasand un amestec uleios , untos .


4. Strecurati bine materia pe baza de plante, apasand restul de ulei din frunze.


5. Se toarna intr -un recipient curat si se lasa sa se raceasca, se poate accelera procesul de racire in frigider sau congelator.


6. Cand uleiul si apa s-au separat, puteti lua untul de canabis si sa il depozitati intr-un loc racoros.


Cercetatorii afirma sus si tare ca uleiul de cannabis este un foarte bun antitumoral, dintrugand celulele canceroase. De asemeni este folosit cu succes si in tratarea pacientilor cu SIDA, epilepsie sau cu depresii severe, primele rezultate putand fi constatate dupa primele 3-4 saptamani de tratament. Din pacate canabisul este ilegal in foarte multe tari.


Legislaţia românească permite consumul sub control:Legislaţia românească, respectiv Legea 339 din 2005 privind regimul juridic al plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante şi psihotrope, include canabisul, rezina de canabis, extractele şi tincturile de canabis pe lista "plantelor, substanţelor şi preparatelor ce conţin substanţe stupefiante şi psihotrope care prezintă interes în medicină, supuse unui control strict".

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: