vegis.ro%20

Ulei infuzat Cayenne

ulei-infuzat-cayenneUleiul Cayenne nu este nici pe departe la fel de iritant pentru piele ca si cremele cu capsaicina, si poate fi folosit in mod regulat pentru mici dureri de spate , nevralgii , sciatica , dureri musculare , fibromialgie si dureri de artrita. Pentru alinarea durerii de cap intr-u mod rapid , masati cu ulei , sau cu un balsam de ardei iute peste tample. Uleiul Cayenne poate ajuta , de asemenea, la reducerea mancarimilor.

Precautii: Uleiul Cayenne contine capsaicina , care provoaca o senzatie de arsura. Acest lucru este normal si ar trebui sa scada cu utilizarea repetata, capsaicina provoaca doar senzatia de durere , nu o durere reala, la nivelul tesuturilor. Testati puterea uleiul pe o mica portiune a pielii pentru a evalua efectele sale inainte de aplicarea pentru zone extinse.

Ingrendiente: O cana de ulei de masline ,4 linguri de pulbere de piper Cayenne

Adaosuri: cristale mentol, menta sau uleiuri esentiale de rozmarin

Instructiuni de preparare:

Infuzii cu ulei medicinal

1. Raportul de ulei la piper va depinde de iuteala ardeilor si propriile preferinte , un raport bun este de o parte praf la 4 parti ulei

2. Utilizati o sursa constanta de foc mic timp de 10 zile la 2 saptamani

3. Se amesteca in fiecare zi pana la ultima zi. Se scurge intr-un borcan curat si se lasa peste noapte. Se decanteaza de ulei pe partea de sus.

Uleiul Cayenne este o baza excelenta pentru balsam. Pentru a face unu ulei "fierbinte/rece ca gheata ",se adauga cristale de mentol la ulei in timp ce inca este destul de cald pentru a topi cristalele. Fereste-te de fum ! Pentru o experienta mai putin intensa a mentolului , se adauga ulei esential de menta atunci cand uleiul cayenne se raceste la temperatura camerei.

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: