vegis.ro%20

Ulei din seminte de Armurariu, Beneficii pentru Ficat, Tensiune Arteriala

armurariu-ulei-presat-receUleiul de Armurariu are un gust tonic-amarui, obtinut prin presare la rece, nerafinat. Actiune hepato-protectoare/regeneratoare, reglarea tensiunii arteriale, extrem de indicat in cazuri de suprasolicitare a ficatului, hepatite, ciroze, digestii dificile, hipotensiune. Recomandat pentru salate. Uleiul din seminte de Armurariu produs in baza proceselor de extractie la rece, este un produs alimentar si dietetic extrem de valoros. Este utilizat pe larg in arta culinara pentru prepararea sosurilor precum si ca adaos in salate si terciuri.

Utilizarea uleiului din Armurariu inregistreaza rezultate semnificative in restabilirea organismului: in cazul intoxicatiei alcoolice, la inlaturarea efectelor adverse ale medicamentelor care influenteaza asupra ficatului, dupa tratamente radiologice si chimioterapie, in procesul de asanare dupa tratamentul afectiunilor ficatului, in hemopatie in cazul afectiunilor ficatului, vezicii biliare, splinei.

Administrare:

Intrebuintarea zilnica a unei lingurite de ulei cu 30 min inainte de masa, sau in componenta bucatelor alaturi si de alte uleiuri vegetale, pentru o perioada de 1-2 luni contribuie la curatirea ficatului de toxine si substante nocive, asigura ficatul cu conexiunile necesare pentru formarea noilor celule sanatoase, datorita existentei in continutul sau a substantei naturale Silimarina. Aceasta este un amestec de glicozida (silibin, silidianin, silihristin), care mai intai de toate, ajuta ficatul sa indeplineasca functia de dezintoxicare.

Ulei armurariu 100 ml Carmita Classic

ulei-de-armurariu-100ml-pret1a1 pret plafar

ULEIURI

COSMETICE

NUTRITIE

Reclama:

Cele mai citite:

Reclama: